Shtëpi Banimi, Lundër, Tiranë

Shtëpi Banimi, Lundër, Tiranë

Është një projekt i vogel për një shtëpi banimi me 3 kate në Lundër, Tirane. Realizimi i projektit ka vlera të vecanta sepse përshtati, shtoi dhe modifikoi një banesë egzistuese një kat duke i dhënë vlera të vecanta për zgjidhjen e gjetur.

Është një projekt i vendodsur në një vend shumë të bukur dhe zgjidhja e ofruar i jep mundësi për të shijuar këtë mjedis. Projekti u realizua nga Ark. Kristinka Viso. Ka gjithashtu vlera se është realizuar me një buxhet shumë të vogël.

Objekti ka perfunduar në vitin 2013.

fasada-jug-1