Building in Blv. Bajram Curri, Tiranë

Building in Blv. Bajram Curri, Tiranë

Eshte nje godine banimi dhe sherbimi me 9 kate mbi toke dhe 2 kate nen toke.

Godina është e lokalizuar ne vazhdim te unazës ne Blv. Bajram Curri Lanes. Autore te Projektit janë ark. Maksim Mitrojorgji dhe ark. Klodi Toto, te “Archiecture & Angineerig” studio. Godina ka pamje mjaft moderne dhe është e ndare ne dy karaktere, dy katet e para te godinës, te sherbimit kane një veshje moderne me vetrata alumini, ndersa pjesa e banimit ka nje stil modern rezidencial.

Edhe ky objekt eshte realizuar me materiale te zgjedhura dhe punime cilesore qe i kane dhene Objektit nje pamje te ruajtur ne kohe.

Objekti ka perfunduar ne vitin 2009.

projekti