Store:
New Concstruction Enterprise
Feedback
0.00
(0 reviews)
Location:
Contact the seller

Contact

Kompania NCE sh.p.k është themeluar në vitin 1998. NCE numëron një numër ndërtimesh në Tiranë dhe Durrës. Karakteristika themelore e veprimtarisë së saj është cilësia. Merremi me ndërtim fillestar, por edhe me konstruksion rezidencash, vilash, pallatesh.

Contact info
Rruga Sulejman Delvina, 29/14 Tirana, Albania, 1001 Albania Tirana, Tirana 1001 Albania
0672044064