Building in Rr. Naim Frashri, Tiranë

Building in Rr. Naim Frashri, Tiranë

Eshte nje godine banimi dhe sherbimi me 8 kate mbi toke dhe nje kate nen toke. Ka nje vendndodhje optimale dhe nje projekt te spikatur nga Ark. Artan Raca gje e cila i jep pamje dominuese ne zone.

Projekti eshte i vecante jo vetem per pamjen e jashte por po ashtu edhe organizimin e dyqaneve, zyrave apo apartementeve.

Realizimi i ndertimit eshte realizuar me materiale te zgjedhura dhe punime cilesore qe i kane dhene Objektit nje pamje te ruajtur ne kohe.

Objekti ka perfunduar ne vitin 2006.

projekti