PERSHKRIMI

NCE shpk prezanton rezidencën e banimit MerVille e ndodhur pranë Shkëmbit të Kavajes në vijën e parë të plazhit. E cilesuar si rezidenca me Dizenjon më të mirë për vitin 2011, MerVille do të kthehet shumë shpesh në rezidencën tuaj të pushimeve.

Apartamente

Apartamentet janë të organizuara në 1+1 dhe 2+1, të cilët ofrojnë mjaft variacione si në sipërfaqe ashtu edhe në zgjidhje. Pjesa interiore e apartamenteve është e organizuar shumë mirë duke shfrytëzuar në mënyrë optimale ambientin e banimit.

Dyqane

Dyqanet në katin përdhe janë të organizuara mjaft mirë në module 60m2. Të gjithë dyqantet në seksionet A dhe B të godinës 1 kanë pamje nga deti në pjesën perëndimore. Secili prej tyre ka një hapësirë mjaft të gjerë përpara të përshtatshme për ta shfrytëzuar për ambient bari apo restoranti. shfrytëzuar rërën me çadra.

VENDNDODHJA

Godinat janë të lokalizuara në plazhin e Durrësit tek Shkëmbi i Kavajës, në vijë të parë në bregdet, me largësi 150 metra nga rruga kryesore. Ajo gjendet vetëm 8 km nga qendra e Durrësit.

Nga ana perëndimore e apartamente e Rezidencës kanë pamje nga det i dhe ndodhen vetëm 100 metra nga bregu. Apartamentet e kësaj Godine shijojnë pamjet e mrekullueshme të perëndimit të diellit në det dhe gjithë pamjen plazhit dhe te gjirit të Durrësit.

Zona përreth rezidencës me infrastrukturë te rreguluar me ujësjellës, kanalizime dhe ndriçimin.

DISTANCAT

 • 8 km nga qendra e qytetit të Durrësit
 • 150 m nga rruga kryesore
 • 100 m nga bregu detit
 • 30 km nga Aeroporti

SHERBIMET

 • Uji eshte i garantuar pa nderpreje, me depozita dhe sistem pompash.
 • Vendparkimet. Janë të vendosur në katin nëndhe, ka hapësirë të mjaftueshme për të lëvizur midis vendparkimeve dhe për të pozicionuar makinën.
 • Hyrja është e organizuar me derë duralumini me citofoni.

PAMJA E JASHTME

 • Rezidenca do të ketë një pamje mjaft moderne, ngjyra në harmoni me ndërtesat, me palmat dhe pemët e tjera karakteristike perreth.
 • Katet e para të të tre godinave do të jenë dyqane. Ato kanë një veshje moderne të fasadave me vetrata alumini. Dyqanet do të kenë përpara tyre hapësirë të shfrytëzueshme për vendosje tavolinash etj.
 • 8 katet e sipërme të banimit, janë të suvatuara me grafiato, ndërsa pamja perëndimore nga deti eshte e veshur me pllaka dekorative në formë mozaiku. Ato i japin ndërtesës një pamje të moderne që do të ruhet në kohë.
« 1 of 3 »
ap-a7~ Ne Shitje
Apartament 77 931

Apartament A7, 1+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 1Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 86.59 Sipërfaqa
ap-a6~ Ne Shitje
Apartament58,212

Apartament A6, 1+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 1Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 64.68Sipërfaqa
ap-a5~ Ne Shitje
Apartament57.114

Apartament A5, 1+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 1Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 63.46Sipërfaqa
ap-a4~ Ne Shitje
Apartament89.240

Apartament A4, 2+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 2Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 111.55Sipërfaqa
ap-a3- Ofertë
Apartament49.920

Apartament A3, 1+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 1Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 83.2Sipërfaqa
ap-a2- Ofertë
Apartament39.900

Apartament A2, 1+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 1Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 57.59Sipërfaqa
ap-a1- Ofertë
Apartament65.900

Apartament A1, 2+1

Rezidenca Merville, Shkëmbi Kavajës
Durrës, ST

 • 2Dhoma gjumi
 • 1Tualet
 • 109.09Sipërfaqa